Продукт для здоров’я печінки та жовчного міхура.Попереджає застій жовчі, знижує рівень «поганого» холестерину в печінці.СкладЕкстракт куркуми, допоміжні компоненти.КУРКУМА«Жовтий імбир» – найбільш цінний вид куркуми завдяки вмісту біологічно активних флавоноїдів куркуміноїдів, включаючи найвідоміший із них куркумін. Куркумін позитивно впливає на роботу жовчного міхура та печінки. Покращує виділення та відтік жовчі, прискорює розщеплення холестерину низької щільності, захищає клітини печінки від впливу токсинів із їжі або побутової хімії. Як антиоксидант куркума попереджає окислювальні пошкодження, сприяє детоксикації печінки. Куркума регулює обмін речовин, у тому числі засвоєння білка.
Щоб дізнатися ціну або замовити, заповніть форму нижче або напишіть нам у Viber чи Telegram.📩
#харчовадобавка